OVER ONS

MR. Johannes Aslan m.a. llm

CEO | FOUNDER

Johannes Aslan is econoom en jurist en heeft fiscale economie en fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Johannes is jarenlang (15 jaar) als belastingadviseur aan KPMG Meijburg & Co verbonden geweest, waar hij de laatste jaren de Head van de zogenoemde MENAT – Desk was (Middle East North Africa & Turkey). In 2014 is Johannes als Global Tax Counsel gaan werken bij een Multinational (Fortune 500 company actief in meer dan 50 landen).  Medio 2017 besloot Johannes als fiscalist zelfstandig aan de slag te gaan.

 

Johannes is gespecialiseerd in vennootschapsbelasting en internationale belastingheffing en adviseert multinationals die in diverse markten actief zijn. Hij beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van Nederlandse en internationale belastingplanning. De door hem geadviseerde cliënten zijn voornamelijk multinationals, zowel Nederlandse als buitenlandse, zowel beursgenoteerd als familiebedrijf, die actief zijn in onder meer de volgende industrieën en markten: aannemerij, automobielindustrie, farmaceutische industrie, entertainment, leasing (incl. vliegtuigen), mijnbouw, petrochemische industrie, transport, vastgoed en voeding.

CAT & CO Tax Lawyers, een onafhankelijke belastingadvieskantoor

Wij hebben een brede ervaring in nationale en internationale belastingpraktijk.
Ons gedreven en hardwerkende team zet zich in voor het geven van het best mogelijke praktische advies, een hoge mate van transparantie en heldere communicatie met onze cliënten.

Onze Missie

CAT & Co Belastingadviseurs streeft ernaar multinationals te ondersteunen bij het navigeren door de complexiteit van internationaal en vennootschapsbelastingrecht. Dankzij de diepgaande expertise van ons team in Nederlandse en internationale belastingadviezen, voorzien we cliënten van duidelijke en praktische raadgeving die hun fiscale positie optimaliseert.

Onze Visie

We hebben de ambitie om van CAT & Co Belastingadviseurs de meest vertrouwde belastingadviseur te maken voor multinationals die op zoek zijn naar strategische fiscale oplossingen. Door een onwankelbare toewijding aan het succes van onze cliënten, transparantie en duidelijke communicatie, streven we naar het opbouwen van langetermijnpartnerschappen die de globale ambities van onze cliënten ondersteunen

Scroll to Top