OVER ONS

MR. johannes aslan m.a. llm

CEO | FOUNDER

Johannes Aslan is econoom en jurist en heeft fiscale economie en fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Johannes is jarenlang (15 jaar) als belastingadviseur aan KPMG Meijburg & Co verbonden geweest, waar hij de laatste jaren de Head van de zogenoemde MENAT – Desk was (Middle East North Africa & Turkey). In 2014 is Johannes als Global Tax Counsel gaan werken bij een Multinational (Fortune 500 company actief in meer dan 50 landen).  Medio 2017 besloot Johannes als fiscalist zelfstandig aan de slag te gaan.

Johannes is gespecialiseerd in vennootschapsbelasting en internationale belastingheffing en adviseert multinationals die in diverse markten actief zijn. Hij beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van Nederlandse en internationale belastingplanning. De door hem geadviseerde cliënten zijn voornamelijk multinationals, zowel Nederlandse als buitenlandse, zowel beursgenoteerd als familiebedrijf, die actief zijn in onder meer de volgende industrieën en markten: aannemerij, automobielindustrie, farmaceutische industrie, entertainment, leasing (incl. vliegtuigen), mijnbouw, petrochemische industrie, transport, vastgoed en voeding.

Belastingadviseurs

CAT & Co Belastingadviseurs is een onafhankelijke belastingadvieskantoor. Wij hebben een brede ervaring in de nationale en internationale belastingadviespraktijk. Een gedreven en ondernemend team, dat hecht aan praktisch advies, transparantie en een heldere communicatie naar onze cliënten.

netwerk

CAT & Co beschikt over een wereldwijd netwerk van fiscale experts, waardoor wij in staat zijn om onze cliënten van het beste belastingadvies te kunnen voorzien, zowel nationaal als internationaal.

Clienten

De cliënten van CAT & Co opereren in verschillende marktsegmenten en zijn daarin vaak toonaangevende spelers. Ons cliëntenbestand varieert van vermogende particulieren en familiebedrijven tot nationale en multinationale (beursgenoteerde) bedrijven, maar ook overheden en non-profit organisaties behoren tot onze relaties.

wat kunnen wij voor u betekenen

CAT & Co. creërt graag toegevoegde waarde voor haar cliënten. Wij begrijpen dat onze cliënten behoefte hebben aan duidelijk en vooral ook praktisch advies. Wij zien het dan ook als onze taak om onze cliënten van duidelijk, praktisch en kwalitatief hoogstaand belastingadvies te voorzien. Wij zijn toegewijd, betrokken en handelen integer. Wij begrijpen dat onze cliënten zich bij voorkeur op hun kernactiviteiten richten en dat onze belastingadvies daarbij ondersteunend dient te zijn.